Alternativ øloplukker 

I forlængelse af Sixpack ølkassen følger selvfølgelig en oplukker. En alternativ af slagsen. Ellers kommer man ikke langt. Måske til man cave, kollegi, bofællesskab eller anden studiehybel.

Ved siden af den legendariske John Collins Evertontrøje hænger den frække, men farlige øloplukker. Det kan have konsekvenser at åbne en øl.

Efter at have knappet kapslen af en øl eller sodavand, vil kapslen falde ned gennem en “labyrint” af søm, for til sidst at ramme i et lille rum. Dette rum fortæller den tørstige person, hvad han/hun skal gøre. Mulighederne er mange i bunden af rammen.

Anvendte materialer:

60 x 80 cm Krydsfinerplade.

Søm.

Skruer.

Trælim.

Forrammeliste til rammen.

1 Brev Herdins bejds – Mørk eg.

3 mm Plexiglas.

Øloplukker til vægmontering. Jeg skaffede min på Coolstuff.

Tavlelak.

Maling til at skrive med på tavlelakken.

Anvendte redskaber:

Stiksav eller rundsav.

Excentersliber.

Hammer.

Boremaskine.

Skær krydsfinerpladen til. Den skal danne rammen om øloplukkeren. Min måler 60 x 80 cm.

Monter listerne på rammen. Skru dem fast i hjørnerne. Jeg har boret huller til at starte med, således at skruerne går direkte i gennem rammen, uden at træet flækker m.m.

Bejds hele skidtet.

Når rammen er tør, bankes sømmene i. Lav et zigzag mønster i placeringen heraf. Dette gør at kapslerne skal finde en tilfældig vej ned til bunden.

Lav en liste af krydsfiner, som passer ind i bunden af rammen. Spray den med tavlelak. Listen skal som sagt sættes i bunden af rammen, hvor den med tekst viser, hvad man skal gøre, når kapslen når bunden af rammen.

Skriv med maling eller kridt på listen (se billede). Skriv hvilke “opgaver” den tørstige skal udføre, når der rammes i de forskellige rum.

Lav skillerumsvægge til bunden af rammen og spray dem med tavlelak. Når de er tørre, limes de mellem tekststykker på listen til bunden af rammen.

Mål plexiglasset til. Min er 10 cm fra bunden og 30 cm fra toppen. På den måde er der plads til at få kapslerne ud i bunden + der er plads til en god flaske i toppen, når hatten skal af.

Monter plexiglas.

Til sidst har jeg skruet en lille tynd liste på bunden, da kapslerne har en tendens til at hoppe i af rummet. Listen holden kapslen i rummet.

Nu kan du udfordre vennerne, hvis de tør, når der skal åbnes en lille øl i skuret, man cave etc.

Skål.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s